Hirdetés

A Deadpool 2 után több filmben is láthatjuk majd Kábelt

|

Noha a Deadpool folytatásában fontos szerepet kap Josh Brolin karaktere, a története ezzel a filmmel még nem fog véget érni.

Hirdetés

Egy hónap van hátra a Deadpool 2 premierjéig, amely a nagyszájú címszereplő mellett számos új karaktert is felvonultat majd: például az időutazó mutánst, Kábelt, akit Josh Brolin kelt életre, az előzetesek alapján meglehetősen ígéretesen. A színész legújabb nyilatkozata szerint azonban a Deadpool folytatásával nem zárul le a karakter története is. 

Hirdetés

Brolin az Empire magazinnak adott interjújában mesélt róla, hogy Kábel sztoriszálát négy filmen keresztül tervezik kifejteni, tehát a Deadpool 2-es szereplése után még legalább három mozi folyamán találkozhatunk majd vele, amely számára is sokkal nagyobb móka. Mivel sem az X-Men: Dark Phoenix, sem a The New Mutants kapcsán nem hozták szóba, így legközelebb valószínűleg a formálódó X-Force filmben tűnhet fel Kábel, már ha a 20th Century Fox felvásárlása miatt nem változnak a tervek. 

Egyébként a színész saját bevallása szerint nem rajong túlságosan a franchise ötletéért, ezért tartja egy másik aktuális figuráját, Thanost nagyszerűnek: a szerep rövid életű, van lezárása és ez tetszik neki. Hogy az utóbbit illetően mire gondolt, az legkorábban április 26-án, a Bosszúállók: Végtelen háború premierjekor derül ki, amelyet május 17-én követ a Deadpool 2. Izgalmas hónapok ezek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)