Hirdetés

Deadpool 2 - karácsonyra gyerekbarát verzió jön

|

Ez lesz az a verzió, amit a nagyi szívfájdalom és félelem nélkül tehet majd a fa alá, de erősen kérdéses, hogy így mi értelme van az egésznek.

Hirdetés

A Deadpool 2 ugyan egy nagyon nem gyerekbarát sztori, de minden jel arra utal, hogy ettől még kapni fog egy PG-13 verziót az év végére. A 21st Century Fox minden centet ki akar sajtolni a sikerfilmjéből, így a fiatalabb korosztály is célponttá válik. Még akkor is, ha egyébként egyelőre nagyon nehéz olyan verziót elképzelni, amivel ugyanilyen szórakoztató lenne Deadpool.

Hirdetés

A film 734 millió dollárt termelt a pénztáraknál az első mozis köreivel, de még így is van egy korosztály, aki egyszerűen nem férhet hozzá a legutóbbi Deadpool kalandhoz a meglehetősen felnőtteknek szóló besorolása miatt. Illetve hozzáfér, de ebbe most ne menjünk benne, a hivatalos álláspont szerint jöhet nekik egy legalizált, családbarát változat, ami nyilván termel még egy kis pénzt, még akkor is, ha így pont a lényegét kasztrálják majd a filmnek.

Ti mit gondoltok? Kell egy vágott verzió, vagy a 13 évesek nézzenek mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)