Hirdetés

Deadpool 2 - már szinkronosan is nézheted az új arcletépő előzetest

|

A világ legpofátlanabb mutánsa hamarosan betámadja a mozikat, a legújabb trailer pedig már magyarul is elérhető.

Hirdetés

Egy hete mutattuk meg nektek a Deadpool 2 friss előzetesét, amelyben Ryan Reynolds karaktere mellett az összes többi fontos szereplő is feltűnik, sőt az is kiderül, hogy biztosan láthatjuk már ebben a filmben is az X-Force csapatot. Magára a filmre még picit várni kell, de ma befutott a magyar szinkronos előzetes. 

Hirdetés

Deadpool, Kábel és Dominó közös kalandja igazi csemege lesz a képregények és a beteg humor hűséges rajongóinak, erre nem cáfolt rá a legutóbbi kedvcsináló videó sem. Rengeteg új karakter felbukkanására számítunk, közülük sokakat meg is villant pár pillanat erejéig az említett videó, amit eredeti nyelven már teljesen biztos vagyok benne, hogy ti is megnéztetek, de most már magyar szinkronnal is lepörgethetitek párszor, amíg a Deadpool 2 bemutatójára vártok. 

A Deadpool 2 május 17-én érkezik a magyar mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)