Hirdetés

Deadpool alkotója durván nekiment a Marvelnek, szerinte egyhamar nem jön harmadik rész

|

Rob Liefeld csúnyán berágott a Marvelre. Azt állítja, hogy egyelőre a Deadpool 3 kapcsán nincsenek még konkrét tervei sem a stúdiónak, hosszú éveket kell várni a folytatásra, ha egyáltalán valaha elkészül.

Hirdetés

Deadpool karakterét Fabian Nicieza és Rob Liefeld alkották meg, a szószátyár bérgyilkos 1991 februárjában, a The New Mutants képregénysorozat 98. számában bukkan fel először. Kifejezetten kedvelték a képregényolvasók, de kétségtelen, hogy popkulturális ikonná csak a filmadaptációk megjelenése után vált, ehhez pedig nélkülözhetetlen volt Ryan Reynolds alakítása. Reynolds nemrég azt nyilatkozta, hogy gőzerővel dolgoznak a Marvellel az új Deadpool mozin, de a karakter megalkotója, Rob Liefeld szerint cseppet sem ilyen rózsás a helyet.

Hirdetés

Rob Liefeld ugyanis azt állítja, jelen pillanatban semmiféle konkrét terve nincs a Marvelnek Deadpool karakterével kapcsán, és nem is erőlteti meg magát túlzottan a stúdió. Az Inverse-nek adott interjújában Liefeld arra hívta fel a figyelmet, hogy az első két rész között mindösszesen két év telt el (2016 és 2018 volt a premierek éve), most viszont még egyetlen árva szót sem lehet hallani a folytatásról (feltehetően nem olvasta Reynolds nyilatkozatát, vagy csak nem ad hitelt neki). Liefeld külön kiemelte, hogy egyáltalán nem izgatják a Marvel negyedik fázisának filmjei, a Fekete Özvegy, az Örökkévalók vagy a Shang-Chi szerinte már nem olyan izgalmas címek, mint a korábbi MCU mozik voltak.

Liefeld úgy tudja, jelenleg semmi kézzelfogható elképzelése nincs a Marvelnek egy esetleges új Deadpool mozival kapcsolatban, és egyébként is, szerinte már rég be kellett volna jelenteni az új filmet. Külön kiemelte (és ebben egyébként tényleg van igazság), hogy Ryan Reynolds bizony nem lesz fiatalabb, és nem kéne megvárni, míg a most 43 éves színész végleg kiöregszik a szerepből. 

Teljesen őszintén egyébként nem nehéz fogást találni Liefeld mondandóján. Nyilván idő kell ugyanis ahhoz, hogy a frissen megszerzett filmes jogokat (Fantasztikus Négyes, X-Men) konkrét filmekké gyúrják a Marvelnél, ezeket a friss mozikat pedig be kell illeszteni abba az eléggé zsúfolt megjelenési naptárba, amelyet így is összekuszált a vírushelyzet. Liefeld pontosan tudja, hogy a mozifilmek nem egyik napról a másikra készülnek el, és bár nyilván mindenki örülne, ha már holnap bemutatnák a Deadpool 3-at, egy magát kifejezetten realistának valló, a szakmát jól ismerő embertől talán kicsit földhözragadtabb elvárásokra számítanánk.

Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)