Hirdetés

Deadpool - Cable is feltűnik a folytatásban?

|

Hazánkban csak holnaptól vetítik a mozik a Deadpoolt, a film azonban akkora siker, hogy már most a folytatásban felbukkanó új karakterekről indult el a találgatás.

Hirdetés

Amennyiben hinni lehet a híreszteléseknek, a Deadpool film mögött álló 20th Century Fox már most zöld utat adott a népszerű antihős második kalandjának. A folytatást elméletileg az első rész írói fogják körmölni, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy Tim Miller visszaül-e a rendezői székbe. Más érdekes híresztelések viszont már szárnyra kaptak, lehetséges ugyanis, hogy Deadpool leghíresebb partnere is feltűnik az új filmben.

Bizonyos források már tényként kezelik, hogy a második Deadpool moziban megjelenik majd egy másik híres mutáns, Cable is. Cable, azaz polgári nevén Nathan Summers, az X-Men csapatból ismert Küklopsz és Madelyne Pryor (aki Jean Grey klónja) közös gyermeke. Először a New Mutants képregénysorozat 87. számában tűnt fel. Egy komor, marcona karakter aki tökéletes ellentéte az örökké mókázó, felvágott nyelvű Deadpoolnak. A képregényekben a kettejük közötti hatalmas különbségek számtalan vicces szituációt szültek, valószínűleg a filmvásznon is emlékezetes jeleneteket köszönhetünk majd nekik.

Ti örülnétek ha valóban feltűnne Cable a folytatásban? Addig is olvassátok el Paca kritikáját a cseppet sem szuperhős Deadpoolról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)