Hirdetés

Deadpool atyja nagyon szeretne MCU-s Cable filmeket

|

Lehet-e jobb alapja egy franchise-nak egy időutazó fél-robot mutánsnál?

Hirdetés

Tavaly Josh Brolin és David Leitch vászonra vitték Cable-t a Deadpool 2-ben. A karakterek előtt fényes jövő állt, ami most lóg a levegőben a Marvel felvásárlás után. Egyelőre senki nem tudja, hogy mi lesz Deadpoollal vagy Cable-lel.

Hirdetés

Deadpool társalkotója, Rob Liefeld szerint Cable és Josh Brolin megérdemelnének akár egy saját szóló franchise-t is. Elmondása szerint Brolin annyira lelkes a szerep kapcsán, hogy ha újra esélye lesz játszani a mutánst, akkor "még jobban kigyúrja magát".

"Újra és újra megkérdeznek arról, hogy mikor láthatjuk Josht és Cable-t, és én azt remélem, hogy a Marvel Studios hamarosan el fogja indítani kedvenc fiait, Josht és az egyik legnépszerűbb karakterét a saját szóló szériájuk útjára. Cable megérdemelné, tekintettel arra, hogy eladásokban felülmúlta Doktor Strange-et, a Hangyát, a Fekete Özvegyet, az Örökkévalókat, de még Vasembert is."

- mondta Liefeld. Az ötlet nem rossz, de erősen kérdéses, hogy a Disney/Marvel mennyire vállalnák be a dolgot, pláne úgy, hogy odaát Brolin az őrült titánt játszotta. Persze nem lehetetlen, de meglepődnénk, ha tényleg felbukkanna az MCU-ban a kedvenc időutazónk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)