Hirdetés

Napi büntetés: a Deadpool összes káromkodása egy videóban

|

Aki még nem látta, az is tudhatja, hogy a Deadpool film szereplői igen szabadszájúak, pláne a címadó karakter. Ha mindig is kíváncsiak voltatok, mennyit káromkodtak összesen a szereplők, akkor ez a ti videótok.

Hirdetés

Wade Wilson alias Deadpool, akinek csak a képessége szuper - a jelleme már annál kevésbé - tesztalany lesz a Weapon X nevezetű titkos szervezetnél, de sajnos a teste a kísérletek hatására olyanná válik, mint egy szottyadt krumpli. "Gyedpul" újdonsült ábrázata láttán bosszút esküszik a dokira, aki szörnyet kreált belőle.

Nem akarunk spoilerezni, de átlag a film minden harmadik mondatában szerepel valamiféle trágár szófordulat. Egyik-másik igen "kreatív" módon értelmezi újra az angol nyelvet, a karakterek szája pedig mocskosabb, mint egy vérbeli kalóznak. Volt olyan rajongó, akit ez annyira megihletett, hogy fáradtságot nem ismerve kivágott minden trágárságot és összegyűjtötte őket egy videóba.

Az Insider Reviews készítette válogatásban kronologikus sorrendben jönnek egymás után a káromkodások, két percen keresztül. Ajánlatos fej- vagy fülhallgató igénybevétele a megnézéséhez. A videó végére a készítők egy nagyon praktikus számlálót is kreáltak, amiből kiderül, hogy melyek voltak a leggyakrabban elhangzó káromkodások. 

Köszönjük. Ezzel már kibírjuk a Deadpool 2-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)