Valószínűleg az állásukkal játszottak a Deadpool-film készítői

|

Sokáig úgy tűnt, a Deadpool film el sem készül, de a készítők egy ügyes, de hihetetlenül rizikós húzással megmentették a projektet, mielőtt eltűnt volna a süllyesztőben.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Most, hogy már láthattuk, hihetetlenül örülünk a Deadpool filmnek, viszont mint kiderült, hosszú évekig egyáltalán nem volt biztos, hogy elkészül valaha. A premier kapcsán a főszerepben látható Ryan Reynolds mesélt a hosszú évekről, amit a Fox polcán töltött a film ötlete és arról, hogyan juttatták el a mozivászonra.

Reynolds elmondása szerint már tizenegy éve szerették volna megvalósítani a filmet, amihez a Zombieland két írójával készítették el a forgatókönyvet. Ennek ki kellett szivárognia a netre ahhoz, hogy egyáltalán egy tesztfelvételre pénzt kapjanak a Foxtól a hihetetlenül pozitív rajongói reakciók után.

"Ez a tesztfelvétel négy évig ült a polcon, ahogy ez lenni szokott, nem csináltak vele semmit. Aztán, nagyjából két éve véletlenül kiszivárgott az internetre" - emlékezett vissza Reynolds a film elkészítésének nehézségeire. A felvétel kiszivárgásáról egyébként mi is írtunk anno, a hamar mindenhonnan eltüntetett videón pedig a későbbi, hivatalos trailerekben is megjelenő, az autópályán játszódó jelenet volt látható.

"A Deadpool-rajongók ettől megőrültek és elárasztották a Foxot üzenetekkel és így gyakorlatilag zöld utat kellett adniuk a filmnek. A probléma csak az volt, hogy a felvételek a Fox tulajdonát képezték és így tulajdonképpen illegális volt, hogy kikerültek" - folytatta Reynolds.

A színész azt is elárulta, hogy korábban egymás közt beszéltek a Deadpool-szivárogtatás lehetőségéről a készítők, ha nagyon megakadna a projekt, de a mai napig nem biztosak benne, ki szánta rá magát végül a rizikós lépésre.

"Négyen vagyunk, én, Rhett Reese, Paul Wernick [az írók] és Tim Miller, a rendező, biztos, hogy az egyikünk volt. Az elején mondogattuk, hogy ki kéne szivárogtatnunk, szóval az ötlet ott keringett, de hetven százalékban biztos vagyok, hogy nem én voltam" - zárta a titok leleplezése nélkül a történetet Reynolds. 

Akárki is volt végül a tettes négyük közül, köszönjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!