Hirdetés

Deadpool - így nézett ki eredetileg Negaszonikus Tini Torpedó

|

A most nyilvánosságra hozott képekből kiderült, hogy eredetileg nagyon máshogy képzelték el a karaktert.

Hirdetés

Bár Colossus nem aratott osztatlan sikert (ami elsősorban annak köszönhető, hogy meg kellett vágni a Deadpool költségvetését, így jóval kevesebb pénz maradt a CGI-ra), az X-Men csapat másik tagját, Negaszonikus Tini Torpedót imádták az emberek, még akkor is, ha szegénynek ilyen buta neve van.

Brianna Hildebrand karakterét egyébként jó eséllyel nem most láttuk utoljára, hiszen amellett, hogy a Deadpool 2-ben is visszatérhet, az új X-Men generációban, a The New Mutantsban is fontos szerepet kaphat. Egyébként minek öltöztették volna egyenruhába? Az alkotók most megosztottak néhány koncepciós rajzot a filmforgatás egy korai fázisából, amikor még kicsit máshogy nézett ki a tüsihajú mutáns.

Azért nem bánjuk, hogy az extravagáns goth vonal helyett inkább ezt a visszafogott megoldást választották a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)