Hirdetés

Elég erős lesz a Netflix Death Note filmje

|

Megjött az élőszereplős Death Note első előzetese, amiben láthatjuk L-t, Ryukot, és sok más izgalmas jelenetet.

Hirdetés

Óriási népszerűségre tett szert a Death Note franchise, és jó látni, hogy a film jogai a Netflixhez kerültek. Kaptunk már pár emlékezetes, saját gyártású szériát a streaming-szolgáltatótól, és a minőséget a trailer alapján ez is hozni fogja.

Hirdetés

Akinek nincs meg a koncepció: a Death Note középpontjában egy napló áll, aminek birtokosa képes bárkit, akit ismer, megölni, pusztán az illető nevének leírásával. A napló egy Light Turner nevű fiatalhoz kerül, ő pedig elkezd gyilkolni mindenkit, akit gonosznak ítél. L egy nyomozó, aki próbál rájönni, ki lehet a Kira fedőnevű gyilkos. Ryukot Willem Dafoe játssza, de ezt nehéz megmondani a trailerből, hacsak a nevetése nem ismerős valakinek.

A Death Note augusztus 25-én kerül fel a Netflix kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)