Hirdetés

Denzel Washington Hannibált fogja játszani a Netflix új filmjében

|

Nem az Anthony Hopkins és Mads Mikkelsen által is zseniálisan játszott Hannibal Lectert.

Hirdetés

2002-ben még úgy volt, hogy Vin Diesel főszereplésével készül egy film a karthágói hadvezérről, Hannibálról - akkor azt jelentette több forrás is, hogy a Revolution Studios igyekszik gyorsan tető alá hozni a projektet, mivel a Foxnál formálódik egy hasonló koncepció, csak éppen Denzel Washington főszereplésével. Végül az elmúlt 21 év során egyikből sem lett semmi.

Washington azonban ha nem is a mozikban, de végre eljátszhatja a legendás Hannibált. A Variety számolt be róla, hogy a Netflixnél valósul meg a történelmi eposz.

Hirdetés

A premissza szerint a film a minden idők egyik legnagyobb katonai parancsnokaként számon tartott harcoson alapul majd, és azokat a kulcsfontosságú csatákat dolgozza fel, amelyeket a Római Köztársaság ellen vívott a második pun háború során. Leghíresebb hadművelete az volt, amikor Hannibál átkelt az Alpokon seregével, köztük harci elefántokkal is.

A forgatókönyvet a háromszor is Oscar-díjra jelölt John Logan (Gladiátor, Az utolsó szamuráj, Aviátor) írta, a rendezői feladatokat pedig az az Antoine Fuqua látja el, akivel Washington többször is dolgozott már együtt (például a Kiképzésen és A hét mesterlövészen), legutóbbi közös filmjüket, A Védelmező 3-at idén mutatták be a mozik.

Washington és Fuqua producerként is támogatják a projektet, csak úgy, mint Erik Olsen (Éli könyve, Az árva) és Adam Goldworm (A 657-es járat, Mentőakció). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)