Hirdetés

A Disney bebiztosította magát Carrie Fisher elvesztésének esetére

|

Bár a konkrét terveikről nem tudunk a színésznő pótlását illetően, de az kiderült, hogy volt egy biztosítási szerződésük arra az esetre, ha nem tudja eljátszani a legújabb trilógia mindhárom részében Leia hercegnőt.

Hirdetés

Harrison Ford a Star Wars: Az ébredő Erő alatt szenvedett balesete is kiváló példa rá, hogy a Lucasfilm és a Disney nem lehet elég óvatos a széria sztárjaival. Így valahol érthető, hogy biztosítást kötöttek arra az esetre, ha történne valami Carrie Fisherrel, bár valószínűleg nem olyan tragédiára készültek, ami végül tavaly év végén bekövetkezett.

A cég ennek ellenére az Insurance Isider szerint úgy tűnik, megkaphatja azt a biztosítási összeget, amit arra az esetre kötöttek, ha Carrie Fisher nem tudja befejezni az új trilógia munkálatait. Beszámolók szerint ennek kapcsán egy 41 millió dolláros, azaz valamivel több mint 12 milliárd forintos kártérítési összeg illeti majd a stúdiót, de ezt egyelőre sem a kérdéses biztosító, sem a Disney nem kommentálta. Ahogy azzal kapcsolatosan sem tudunk semmit, milyen hatással lesz a Star Wars IX-re Carrie Fisher halála, bár a nyolcadik epizódban még biztosan láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)