Hirdetés

Ennél közelebb valószínűleg nem jutunk ahhoz, hogy a Millennium Falcon fedélzetén járjunk

|

Bár mi már bőven a megengedett korhatár felett vagyunk, mégis nagyon szívesen elmennénk arra a hajóra, ahol egy elég részletes Millennium Falcon-teret épített a Disney.

Hirdetés

A Disney már nyáron mesélt a terveiről, hogy a Star Wars a vidámparkjai része lesz, bár erre még a legtöbb helyen várni kell, az egyik ilyen helyszínük már el is készült. Az egyfajta úszó vidámparkként működő Disney Dream hajón ugyanis nemrég kialakítottak egy Millennium Falcon-témájú helyszínt, ami valóban zseniális lett.

Személyesen nem egyszerű bejárnunk ezt a helyszínt, egyrészt a Bahamákon való sétahajózás ára miatt, másfelől azért, mert ez a rész alapvetően gyerekeknek lett kialakítva, így a felnőttek minden nap csak néhány órára szabadulhatnak be Han Solo hajójába. Itt egyrészt felépítették a Millennium Falcon gépházát, ahogy azt a közösségi teret is, ahol Obi-Wan először próbálja tanítani Luke Skywalkert a fénykard és az Erő használatára (holosakk-asztalokkal), de a fő látnivaló természetesen a pilótafülke. Itt egy korábbi Star Warsos, vidámparkokban látott film segítségével járhatjuk be az univerzum olyan híres bolygóit, mint a Tatooine, a Hoth, vagy a Kashyyyk. Ez egyébként a Star Tours című film eredeti, 1987-es változata, ami más parkokban már nem látható, de a neten megleshetitek, valahogy így néz ki:

A hajó üzemeltetői egyébként többféle elfoglaltságot talált ki a lurkóknak, akik például részt vehetnek az úgynevezett Padawan Elmekihívásban, de mesékké alakított Star Wars-sztorikat is előadnak, az univerzum különböző hajóit mutatják be nekik, vagy éppen Jedi-kiképzést kapnak a látogató gyerekek. Bár a Millennium Falconon kívül, de a Star Wars-élményhez kapcsolódóan alakítottak ki egy Disney Infinity-teret is, ahol a játékhoz különleges, csak a hajón játszható tartalmak is futnak, ráadásul egy különleges változatban a gyerekek maguk is játékbeli karakterekké válhatnak. Bezzeg mi még csak az X-szárnyú csattogó lepkét tologathattuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)