Hirdetés

Fiával együtt nézhette meg egy halálos beteg rajongó a Star Wars: Skywalker korát

|

A kérésre maga a Disney vezérigazgatója, Bob Iger reagált, és viszonylag hamar le is bonyolították a dolgot.

Hirdetés

Többször is beszámoltunk már olyan szomorú esetekről, amikor egy súlyosan beteg rajongó jóval a premier előtt kipróbálhatott egy játékot, vagy megnézhetett egy filmet, mert sajnos már nem élhette meg a megjelenés napját. Most ismét hasonló dolog történt, és a Disney szerencsére jó döntést hozott.

Hirdetés

A történet úgy kezdődött, hogy egy brit hospice otthon, a Rowans Hospice segítséget kért a Twitteren, mert egy halálos betegségben szenvedő páciensüknek az volt a nagy kívánsága, hogy fiatal fiával együtt már most megnézhesse a Skywalker korát, mert az előrejelzések szerint nem éli meg a premiernapot.

Ezután egy másik Twitter-felhasználó közvetlenül Bob Igerhez, a Disney vezérigazgatójához fordult a közösségi oldalon, aki bizony válaszolt is, és részleteket kért az ügy kapcsán, majd azt ígérte, mindenképp megpróbálják elintézni a dolgot.

Másnap aztán jó hírrel szolgált Iger, ugyanis bejelentette, hogy sikerül teljesíteni a beteg rajongó kívánságát.

A Rowans Hospice beszámolója alapján később meg is érkezett az otthonhoz a Disney egyik alkalmazottja, aki egy nagyon fontos filmet tartalmazó laptopot vitt magával, majd hozzátették, hogy páciensük fiával együtt már láthatta is a Skywalker korát. Sőt, az otthon munkatársai még egy Star Wars témájú bulit is tartottak a rajongónak, amihez a megosztott kép alapján még rohamosztagosokat is sikerült szerezni.

Hatalmas virtuális pacsi jár a Disney-nek ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)