Hirdetés

2021 után sem maradunk Star Wars-filmek nélkül

|

Jelenleg is több film készül párhuzamosan, de a Disney-nek még ennél is nagyobb tervei vannak a Star Wars franchise-zal kapcsolatban.

Hirdetés

Nemsokára mozikba kerül az első Star Wars antológiafilm, a Zsivány Egyes, jövőre ilyenkor pedig már a Star Wars Episode VIII-at fogjuk várni, viszont felmerül a kérdés, hogy mi lesz ezek után a sorozattal?

Korábban is hallottunk már róla, hogy a Disney elkezdett foglalkozni a következő filmekkel, viszont most azt is elárulták, hogy nem csak 2-3 filmre terveznek, hanem gyakorlatilag már évekre előre kitalálták, hogy milyen filmekkel szeretnék bővíteni a franchise-t.

Az nyilván adja magát, hogy ha a nyolcadik résznek van megjelenési időpontja, akkor már a kilencediknek is kell, hogy legyen (valamikor 2019-ben), illetve számíthatunk rá, hogy a kettő között ismét megjelenik majd egy, a Zsivány Egyeshez hasonló önálló film, a fiatal Han Sol főszereplésével. Bog Iger, a Disney vezérigazgatója viszont most elárulta, hogy ennyinél nem állnak meg, hiszen ők ennél nagyobban gondolkodnak:

"Tegnap volt egy meetingem Kathy Kennedy-vel, ahol átnéztük, hogy 2020-ig milyen terveink vannak. Aztán amikor ezzel végeztünk, akkor elkezdtünk arról beszélni, hogy mit fogunk csinálni 2021-ben és azután."

Iger azt is megerősítette, hogy az Episode IX utáni évben is számíthatunk majd egy filmre, persze azt nem árulta el, hogy ki lesz majd a főszereplője (habár a pletykák szerint ez a Boba Fett film lesz).

Ti mit gondoltok? Mit tudnak még kihozni a Star Wars-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)