Hirdetés

Hugh Jackman szívesen játszotta volna Rozsomákot az MCU-ban is

|

A színész elmonása szerint szívesen csatlakozott volna a Marvel univerzumhoz, ha még időben felkínálkozik ez a lehetőség.

Hirdetés

Vannak színészek, akik annyira tökéletesen passzolnak egy szerepre, hogy idővel az emberek már szinte nem is tudják őket elvonatkoztatni egymástól. Ilyen volt Robert Downey Jr. és Tony Stark, vagy Chirstopher Reeves és Superman, de minden bizonnyal ebbe a társaságba tartozik Hugh Jackman is, akinél jobb embert keresve se találhatnánk Rozsomák szerepére.

Hirdetés

Persze a legnagyobbaknak is előbb-utóbb tovább kell lépnie és ezt Jackman is így látta, amikor pár évvel ezelőtt a kiválóan sikerült Logan után befejezte a karakter megformálását. Nyilván a rajongók ezt nem engedik el ilyen könnyen, ezért gyakorlatilag évente megkérdezi tőle valaki, hogy mit gondol, hogy más vigye tovább a karaktert.

Jackman ezúttal egy interjúban beszélt erről és elárulta, hogy szerinte vétek lenne elfeledni a karaktert csak azért, mert ő már nem kíván visszatérni:

"Ha hét évvel ezelőtt valaki megkérdezte volna, hogy csatlakoznék-e a Marvel filmekhez, azonnal rávágtam volna, hogy persze, de tudtam, hogy eljött az ideje annak, hogy visszavonuljak én is, illetve a karakter is. Valaki más majd ráugrik a lehetőségre és folytatja, túl jó karakter ahhoz, hogy ne így történjen."

Ebben természetesen teljesen egyetértünk, persze ugyanakkor nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a következő színész képes lesz-e majd a saját interpretációjával kivívni a rajongók tiszteletét, elvégre Jackman nagyon magasra tette a lécet. Ti kit tudnátok elképzelni a szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)