Hirdetés

Újabb jel mutat arra, hogy mikor indul Disney+

|

Mivel a Disney ma fog tárgyalni a befektetőivel, egy kicsit többet megtudtunk a streaming platform indulásáról.

Hirdetés

A Netflix sikere után többen is elkezdték saját streaming szolgáltatásukat építeni, de talán senkinek sincs akkora esélye felforgatni a piacot, mint a Disneynek. Az egeres cégnek rengeteg saját terméke van, így akár még külső tartalmak nélkül is felveheti a versenyt a nagyokkal.

Hirdetés

A Disney vezetősége ma fog találkozni a befektetőkkel, és a streaming szolgáltatással kapcsolatos infók is szóba kerülnek majd a tárgyaláson. A The Wall Street Journal információi szerint a cég ma fogja közölni az öltönyösökkel, hogy a Disney+ szolgáltatás 2019 novemberében indul el. Napra pontos dátum persze egyelőre még nincs.

A híresztelések szerint a Disney szoftverfejlesztői kérték a céget, hogy picit rakja parkolópályára a többi projektjét, hogy novemberben felkészülten várhassák a több milliós rohamot a Disney+-on. Ezek szerint a felső vezetés már most hatalmas sikerre számít.

Ez egyébként nem elképzelhetetlen. A stúdió már készül a Disney+-ra új Star Wars, Marvel és Pixar tartalmakkal, Bob Iger pedig korábban azt nyilatkozta, hogy a Disney minden korábbi filmje elérhető lesz a szolgáltatásban. Ennyi tartalommal, és a várhatóan (Netflixhez viszonyítva) olcsóbb előfizetési díjjal szinte garantált az előfizetők induláskori rohama.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)