Hirdetés

Na, kitaláljátok, hogy nálunk melyik a legnépszerűbb klasszikus Disney-mese?

|

Egy friss kutatásból kiderült, hogy mely rajzfilm örvend a legnagyobb népszerűségnek az egyes európai országokban.

Hirdetés

Vitathatatlan, hogy rengeteg kiváló filmet és animációs alkotást köszönhetünk a Disney-nek, hiszen a vállalat már nagyon régóta fontos szereplője a filmiparnak. A stúdió klasszikus rajzfilmjeit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, de úgy tűnik, hogy nem mindenhol ugyanaz a legnépszerűbb alkotás.

Hirdetés

Az OnBuy készített egy kutatást az Ahrefs segítségével, ugyanis arra volt kíváncsi, hogy melyek azok a Disney+ kínálatában is elérhető, klasszikus Disney-s mesék, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek Európában. Összesen 42 országot vizsgáltak, és elég érdekes eredmények születtek. Magyarországon például az 1992-es Aladdin tűnik az abszolút favoritnak, de hazánkon kívül még egy csomó másik országban is ennek a mesének sikerült győzedelmeskednie.

Persze az 1994-es Az oroszlánykirálynak sincs miért szégyenkeznie, ugyanis ez a rajzfilm is számos országban áll a népszerűségi lista élén. Ha kíváncsiak vagytok az eredményekre, nézzétek meg az alábbi infografikát!

Nektek melyik a kedvenc klasszikusotok a Disney-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)