Hirdetés

Ismert szereplők alternatív változatait mutathatja be a Doktor Strange 2

|

Mivel a második rész nagyban fókuszál a multiverzum-vonalra, így a párhuzamos valóságok felfedezése közben meglepő fordulatokra is számíthatunk.

Hirdetés

Ameddig arra várunk, hogy az MCU harmadik fázisának lezárása után végre beinduljon a negyedik, csak  a lassan csordogáló hírekkel tudjuk valamelyest enyhíteni a hiányt. Ezúttal az előkészületek alatt álló következő Doctor Strange moziról érkeztek érdekes részletek, miszerint a multiverzumok felfedezése olyan eseményeket eredményezhet, amik eddig merőben szokatlanok voltak a Marvel filmektől.

Hirdetés

Jeremy Conrad, aki korábban is szállított már igaznak bizonyuló infókat a megjelenés előtt álló szuperhősfilmekről, most azt állítja, hogy már ismert karakterek is feltűnhetnek a mozivásznon, viszont olyan formában, ahogy még nem láthattuk őket.

"A Multiverzumok koncepciója azt jelenti, hogy vannak alternatív valóságok, ahol ismert MCU karaktereket találunk, de ők másmilyenek, mint azt megszoktuk. Egy megbízható forrás szerint, a Doctor Strange folytatása erről fog majd szólni [...]."

Mindenképp érdekesnek hangzik a koncepció, rengeteg potenciált tartogat, amit nem csak ez a film, de a Disney+-ra készülő sorozatok is kibonthatnak. A Doctor Strange mozi egyelőre rendező nélkül árválkodik, mióta Scott Derrickson kreatív nézeteltérésekre hivatkozva elhagyta a projektet. A Marvel azt álltja, hogy ennek ellenére a munkálatok rendben haladnak, és a tervek szerint a film továbbra is 2021. május 5-én landol majd a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)