Hirdetés

A LEGO Movie 2 behívja a Doktort is?

|

A LEGO Movie 2 rendezője elhintette, hogy a Warner Bros. épp tárgyal a BBC embereivel, és lehet hogy behozzák a Doktort is a következő részre.

Hirdetés

A Lego film folytatását Rob Schrab rendezi, aki a Dan Harmon vezette podcastban, a Harmontownban elmesélte, hogy a Warner épp egy megállapodáson dolgozik a BBC-vel. Ha minden jól megy, akkor a Doctor Who címszereplőjét is láthatjuk a LEGO Movie 2-ben.

Nem lenne annyira meglepő a jó Doktor szerepeltetése a Lego filmben, mivel már találkoztunk vele a LEGO Dimensions játékban is. Abban a 12. Doktort irányíthattuk (illetve az első 11-et is, de őket csak az Open World módban), akit egyébként maga Peter Capaldi, a jelenlegi Doktor megformálója szinkronizált. Egyelőre nem tudjuk, hogy ezt is elvállalja-e, de azért él a remény.

Mit jelent az, ha az utolsó Time Lord bevállalja a szerepet, és a BBC megengedi, hogy a Tardis belibegjen a képernyőre? Mondjuk azt, hogy én is, és rengeteg Who rajongó is megnézi majd a filmet. Ti mit szólnátok a Doktor szerepléséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)