Hirdetés

A Loki sorozat showrunnerének elvileg újra kell írnia a Doktor Strange 2 forgatókönyvét

|

A legújabb pletykák szerint messze nem állt meg a gondok sora a Doktor Strange 2 kapcsán azzal, hogy elveszítette a film a rendezőjét.

Hirdetés

Január elején derült ki, hogy lelépett a következő Doktor Strange mozi rendezője. A legújabb hírek szerint a Marvelnek már meg is van a megfelelő jelöltje az üresen álló pozícióra, ha minden igaz, akkor az első Pókember trilógia rendezőjét, Sam Raimit akarják megnyerni erre a feladatra. Most viszont arról lehet hallani, hogy a Doktor Strange 2 forgatókönyvével is gondok vannak. 

Hirdetés

A szóban forgó szkriptet eredetileg Jade Bartlett írta, de a THR információi szerint a stúdió nemrég felkérte a Loki széria showrunnerét, Michael Waldront, hogy némileg dolgozza át a forgatókönyvet. A korábbi tervek szerint 2021 májusában kell a mozikba kerülnie a folytatásnak, vagyis a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessnek, szóval most már tényleg bele kellene húzni az előkészítő munkálatokba, nem ártana, ha végleges forgatókönyv, és leszerződtetett rendező állna a Marvel/Disney rendelkezésére. 

Kevin Feige, a Marvel Studios fejese korábban már megemlítette, hogy a Loki sorozat (ami egy alternatív univerzumban/idősíkon mutatja be annak a Lokinak a kalandjait, aki a Végjáték eseményei során meglépett a Kozmikus Kockával) szorosan kapcsolódni a fog a Doktor Strange 2-hőz, tehát egyáltalán nem véletlen, hogy épp az említett sorozat egyik alkotójának kell gatyába ráznia a mozifilm forgatókönyvét. Waldron neve egyébként onnan lehet még ismerős, hogy ő volt a Rick and Morty negyedik évadának producere. 

Remélhetőleg hamarosan minden sínre kerül, és megkezdődhet a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatása is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)