Hirdetés

Fontos szerepet játszhat az egyik Végtelen Kő a Doktor Strange folytatásában

|

Elméletileg felkerült az internetre a film szinopszisa, amiből megtudhatjuk, milyen kalandokba keveredik legközelebb az MCU varázslója.

Hirdetés

Nincs minden rendben a Doctor Strange in the Multiverse of Madness című film munkálatai kapcsán, ugyanis nemrég lelépett a rendezője, és még nem tudni, ki veheti át tőle a stafétát. Persze ennek ellenére azért folynak az előkészületek, nincs kukázva a film, sőt most elvileg fény derült arra, miről fog szólni a cselekménye.

Hirdetés

Hamarosan megkezdődik a tényleges munka a filmen, ami azt jelenti, hogy a Marvel Studios gőzerővel igyekszik megtalálni a megfelelő színészeket az egyes szerepekre. Egy castinggal foglalkozó weboldalon, a Backstage-en meg is jelent egy érdekes bejegyzés, ami tartalmaz egy állítólag szinopszist is, szóval ha minden igaz, már most tudjuk, miről fog szólni a film. Erről:

"A Bosszúállók: Végjáték eseményei után Stephen Strange folytatja kutatását az Idő Kövén. Azonban egy régi barátból lett ellenség véget vet a terveinek és eléri, hogy Strange kimondhatatlan gonoszságot engedjen szabadjára."

Ugyan csak két mondatról van szó, de már ennyi is elég ahhoz, hogy beinduljon a rajongók fantáziája. Nem tudni ugyanis, hogyan kaparintja meg Strange az Idő Kövét, hiszen az visszakerült a múltba a Végjátékban. Lehet, hogy ismét segítségül hív egy kis időutazást a Marvel? A másik nagy kérdés pedig az, hogy vajon kit takarhat a "régi barátból lett ellenség".

Egyértelműnek tűnhet, hogy az első Doktor Strange-ben megismert Karl Mordo, ismertebb nevén Mordo báró lesz az, aki borsot tör a főhős orra alá. Ugyanakkor tudjuk, hogy az Elizabeth Olsen által játszott Skarlát Boszorkány is szerepelni fog a filmben, tehát simán benne van a pakliban, hogy ő lesz majd az, aki szembeszáll Strange-dzsel.

Szerintetek ki lesz Doktor Strange ellensége a következő filmjében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)