Hirdetés

Dokumentumfilm készül Daniel Radcliffe kaszkadőréről, aki lebénult a Halál ereklyéi forgatása során

|

David Holmes életébe, munkásságába, és az ehhez kapcsolódó nehézségekbe nyerhetünk majd bepillantást.

Hirdetés

A megrázó hírek még 2009-ben érkeztek, miszerint a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részének forgatásai során Daniel Radcliffe kaszkadőre, David Holmes, egy repkedős jelenet gyakorlása közben igen komoly gerincsérülést szenvedett.

A férfit természetesen azonnal kórházba szállítottak, ahol aztán megműtötték. Az operáció sikeresnek bizonyult, így ezt követően Holmes megkezdte a rehabilitációs folyamatokat. Ekkor még úgy tűnt, hogy a férfi teljesen felépülhet, azonban az orvosok nem sokkal ezután megállapították, hogy az akkor még csak 25 éves kaszkadőr sajnálatos módon nem állhat már lábra többé, hiszen mellkastól lefelé teljesen lebénult.

Hirdetés

David Holmes egészen 2001-től kezdve töltött be kaszkadőri szerepet a Harry Potter filmekben, ahol az évek során igen jó barátságot alakított ki Radcliffel, akivel a mai napig is aktívan tartják a kapcsolatot. Olyannyira, hogy 2020-ban még egy podcastot is indítottak, most pedig nemrégiben bejelentésre került a David Holmes: The Boy Who Lived (David Holmes: A fiú, aki élt) névre keresztelt dokumentumfilm, melyben a férfi életét, munkásságát, és az ehhez köthető kihívásait követhetjük majd végig.

A film elsősorban az elmúlt évtized során készült személyes felvételekből építkezik majd, illetve Holmes kaszkadőr munkájának kulisszái mögé is bepillantást nyerhetünk majd ezek mentén. Természetesen számos baráttal, családtaggal és egykori stábtaggal készített interjú is helyet kap majd a doku-sorozatban, amiben Daniel Radcliffe is aktív szerepet vállalt.

Ráadásul nem is kell olyan sokat várnunk rá, hiszen már november 15-én bemutatják Amerikában az HBO-n és a Maxon, így minden bizonnyal nekünk is ott lesz érdemes keresgélnünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)