Hirdetés

Dolittle - magyar felirattal is nézhető Robert Downey Jr. filmjének első előzetese

|

Igazi sztárparádét ígér a régi történet legújabb feldolgozása.

Hirdetés

Teljesen más hangulatot ígér az új Dolittle mozi, mint az 1998-as Eddie Murphy-féle feldolgozás, ez nem meglepő, hiszen sokszor sokféleképpen elmondták már nekünk ezt a mesét. 

Hirdetés

A 2020-ban érkező új adaptációban olyan nevekkel lett feltöltve a színészgárda a főszereplő Robert Downey Jr. mellett, mint Ralph Fiennes, Rami Malek, Emma Thompson, Selena Gomez, Kumail Nanjiani, John Cena, Octavia Spencer, Tom Holland és Marion Cotillard. Lessétek meg gyorsan a film első előzetesét is. Érdekesség, hogy eredetileg The Voyage of Doctor Dolittle címmel futott a projekt, de a jelek szerint a rövidítés mellett döntöttek az alkotók. 

Dolittle 2020 januárjában érkezik meg a mozikba. Ti várjátok a fenti előzetes alapján? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)