Hirdetés

Don Cheadle két órát kapott, hogy eldöntse, akar-e a Vasember 2-ben szerepelni

|

Épp a gyermeke születésnapi buliján kapta élete egyik legfontosabb hívását.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum filmjeinek egyik fontos mellékszereplője Hadigép (War Machine), aki Tony Stark társaként harcol az igazságért. Az első Vasember filmben még Terrence Howard alakította, ám a második résztől, 2010-től kezdve Don Cheadle-t láthatjuk a szerepben, aki összesen hat filmre írt alá a Marvellel. 

Nem volt ugyanakkor sok ideje eldönteni, kell-e ez neki vagy sem: mint a GQ magazinnak adott interjújában elmondta, két órát kapott arra, hogy visszajelezzen.

Hirdetés

"A gyermekem laser tages szülinapi partiján voltam. Felhívtak, és elmondták, »Ez van, neked ajánljuk fel a szerepet. Ha nem mondasz igent, megyünk a következő jelölthöz. Ez nagyon gyorsan fog történni.«"

- idézte fel Cheadle. Már akkor tudta, hogy összesen hat filmre kell igent mondania, de csak annyit árultak el neki, hogy a Bosszúállók lesznek a középpontban. Eredetileg egy órát kapott a válaszadásra, csak akkor bővítették ki az időkeretet, amikor elmondta, épp mit csinál. Egyeztetett a feleségével, az ügynökével, majd végül, mint tudjuk, rábólintott az ajánlatra.

Cheadle hamarosan az Armor Warsban filmben lesz látható a Disney+-on, immár főszerepben, Walton Goggins mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)