Hirdetés

Donald Trump szerint ő is hozzájárult a Reszkessetek, betörők! 2 sikeréhez

|

Egyúttal tagadja, hogy erőszakkal érte el, hogy cameózhasson benne.

Hirdetés

A legtöbbször a Reszkessetek, betörők! első részéről esik szó, azt tartják a legtöbben kultikusnak, de ott van a folytatás is, amely ugyanazzal a stábbal készült el, és ugyanolyan szerethető, csak éppen egy másik helyszínen játszódik. Valószínűleg a Reszkessetek, betörők! 2 az egyik olyan projekt, amely akár egy New York imázsfilmnek is felfogható, annyira kedvet csinál hozzá, hogy ellátogassunk oda, és természetesen ez is tömve van érdekességekkel, utalásokkal. 

Az egyik ilyen Donald Trump, aki az Egyesült Államok 45. elnöke volt, akit azt megelőzően "csak" gazdag üzletemberkét és harsány médiaszemélyiségként ismertek. A filmben is cameózik egyetlen rövid jelenet erejéig, amikor útba igazítja a kis Kevin McCallistert a New York-i Plaza Hotelben. 

Hirdetés

A Business Insidernek adott interjújában a filmet rendező Chris Columbus felidézte, hogy ő és csapata a Plaza lobbijában akartak forgatni, mert nem tudták újraépíteni a New York-i szállodát díszletként. Feltételezték, hogy csak díjat kell fizetniük a helyszín használatáért, de a helyet birtokló Donald Trumpnak állítólag volt egy másik feltétele is: 

"A Plazát csak akkor használhatod, ha én is benne vagyok a filmben. Így hát beleegyeztünk, hogy szerepeljen a filmben, és amikor először vetítettük, a legfurcsább dolog történt: az emberek éljeneztek, amikor Trump megjelent a vásznon. Ezért azt mondtam a szerkesztőmnek: »Hagyd benne a filmben. Ez egy pillanat a közönség számára.« De ő tényleg beverekedte magát a filmbe."

Trump a közösségimédia-platformján, a Truth Socialon reagált Columbus szavaira, és azt mondta, hogy a rendező és a stáb szabályosan könyörgött neki, hogy cameózzon a filmben: 

"Kibérelték a New York-i Plaza Hotelt, amely akkoriban az én tulajdonomban állt. Nagyon elfoglalt voltam, és nem akartam elvállalni. Nagyon kedvesek voltak, de mindenekelőtt kitartóak. Beleegyeztem, és a többi már történelem! Az a kis cameo olyan nagyot szólt, mint egy rakéta, és a film nagy siker lett, és még mindig az, különösen karácsony táján. Az emberek mindig felhívnak, amikor levetítik".

Trump szerint távol áll az igazságtól az, amit Columbus mondott, és a cameója segített abban, hogy a film sikeressé váljon. Egyúttal feltette azt a költői kérdést is, hogy ha úgy érezte a stáb, hogy megfélemlítették őket, vagy nem akarták őt, miért tartották meg több mint 30 évig a jelenetét? Úgy véli, hogy Columbus csak egy újabb hollywoodi fickó a múltból, aki kihasználja az ő hírnevét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)