Hirdetés

Doom Patrol – szellemes előzetessel és karakterplakátokkal mutatkoznak be a tagok

|

A Titans hamarosan elrajtoló spin-off sorozata Cyborgot is felfedte a legfrissebb ízelítőjében.

Hirdetés

A Doom Patrol lehet a DC jövő évi nagy dobása.

Hirdetés

A Titans első évadja a mai napon zárul le, ám a DC nem rest, máris a következő élőszereplős képergénysorozatán dolgozik, olyannyira, hogy már egy rövid teaser is érkezett a Doom Patrolhoz. A hatfős csapat a kínos családi fotók hangulatát idézi meg az előzetessel, többek között Joivan Wade Cyborgját is most először láthatjuk teljes pompájában.

A Doom Patrol tagjaiban közös pont, hogy mindannyian egy tragikus balesetnek köszönhetően jutottak különleges képességek birtokába, ám ezzel együtt külsejük is maradandó változásokon esett át. A csapat feladata a már jól ismert recept alapján a Föld védelmezése lesz, ám ahogy arra az előzetes is utal, mindezt várhatóan igen sajátos stílusban teszik majd. 

Néhány remek, piszkosul hangulatos karakterplakát is érkezett a teaser mellé:

Az alapvetően kevésbé ismert hősökből álló gárdát a Titans negyedik részében már beharangozták korábban a nagyközönségnek, és remélhetőleg a jövőben is élni fog a DC a közös univerzumban rejlő lehetőségekkel.

A Doom Patrol 13 epizódos évadja február 15-én startol majd el. Mit gondoltok, nagyot robbanthat a különc szuperhősökkel a DC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)