Hirdetés

Dragon Ball Super - minden eddiginél nagyobb csata vár Son Gokura

|

Legközelebb októberben találkozhatunk újra Gokuval és barátaival, viszont akkor rögtön bele is vethetjük magunkat az események sűrűjébe.

Hirdetés

Még nagyjából két évvel ezelőtt kezdődött el a shonen műfaj egyik úttörőjeként is emlegethető Dragon Ball-franchise legújabb sorozata, a Dragon Ball Super, melyben íróként végre ismét közreműködik a sorozat kitalálója, Akira Toriyama. Mostanra már túljutottunk a századik epizódon is, a legújabb teaser alapján pedig úgy néz ki, hogy ettől függetlenül még igen sok izgalomnak nézhetünk elébe.

A napokban került adásba a sorozat 108. epizódja, ami természetesen tartalmazott egy kis ízelítőt a következő epizódból. Ez azért is érdekes, mert az októberben visszatérő sorozat 109. része egy egész órás különleges kiadás lesz, ami teljes egészében a Goku és aktuális ellenfele, Jiren közötti csatára fog összpontosítani.

Az előzetes alapján nagyon úgy tűnik, hogy hősünknek nem lesz egyszerű dolga. Ti várjátok már az új epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)