Hirdetés

Drasztikusan csökken a Vaják nézettsége?

|

Habár a Netflix hivatalos adatai nem adnak annyira teljes képet a nézettségről, a rajongók következtetései nem sok jót sejtetnek a Vaják harmadik évada kapcsán.

Hirdetés

Sok szkepticizmus előzte meg a Vaják harmadik évadát és nem csak azért, mert már a második évad sem tudta igazán meggyőzni a rajongókat, hanem azért is, mert már régóta közismert, hogy a főszereplő Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill a szezon végét követően távozik a szereplőgárdából.

Ez nem csak azért szomorú, mert a főszereplő leváltása elég nehézkes ügy egy tévésorozatban, hanem azért is, mert sok rajongó szerint Cavill alakítása gyakorlatilag a sorozat egyetlen elvitathatatlan érdeme, így nem csoda, hogy sokan már most temetik a Netflix adaptációját.

Hirdetés

A Vaják harmadik évada két részletben fog megjelenni, melyek közül az első adag már meg is érkezett június végén, most pedig az is kiderült, hogy eddig összesen 139,5 millió órát töltöttek a nézők az új epizódokkal. A Redanian Intelligence rajongói oldal összevetette ezt a sorozat második évadával, amelyet összesen 310 millió órán át néztek az emberek az első 10 napban, elosztották mindkét adatot az epizódok számával, amelyből kijött, hogy a harmadik évad 30%-kal kevesebb nézettséget generált ugyanannyi idő alatt, mint a második.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez persze nem túl biztató, de azért van pár fontos különbség a két szituáció között: egyrészt a harmadik évad még nem teljes egészében elérhető és a netflixes nézői szokásokat ismerve könnyen lehet, hogy sokan megvárják a második adagot, hogy egyben darálhassák le a teljes szezont, másrészt azt se felejtsük el, hogy időközben megjelent egy előzménysorozat is, ami rettenetes kritikákat kapott és könnyen lehet, hogy nagyban hozzájárult a lankadó lelkesedéshez.

Mi is megnéztük az eddig elérhető epizódokat és eddig ígéretesnek tűnik a produkció, bár azért még mindig sikerült megtartani néhányat azokból a hibákból és hiányosságokból, amelyek már az előző szezonokat is akadályozták abban, hogy kihasználják az alapanyagban rejlő potenciált.

Ti mit gondoltok eddig a harmadik évadról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)