Hirdetés

Dumb és Dumber kettyó - hibátlan az első előzetes

|

Megjött a második Dumb és Dumber film előzetese, ami egyrészt nosztalgikus emlékeket ébreszt bennünk, másrészt bebizonyítja, hogy Jim Carrey és Jeff Daniels cseppet sem változtak az elmúlt húsz évben.

Hirdetés

Gyermekkorom meghatározó filmélménye volt a Dumb és Dumber, nem is tudnék olyan jelenetet mondani, amit nem imádtam. Erősen feszegette a határokat, de még pont sikerült megmaradnia élvezetesként.

Most jön az igazi folytatás, a Dumb és Dumber kettyó (avagy magyar címekre érzékenyeknek Dumb and Dumber To) novemberben kerül a mozikba, és pont annyi idő telt el a sztoriban, mint a két film megjelenése között. Lloyd és Harry utóbbi lánya után kutatnak, aki egyébként nagyon megtetszik előbbinek, és ebből különböző bonyodalmak keverednek. Ebből is. A filmben feltűnnek más hírességek is, köztük az imádnivaló Jennifer Lawrence is, ami miatt már alapból érdemes lesz megnézni, de aki látta az első részt és megnézi a trailert, azt úgysem kell győzködnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)