Hirdetés

Nem hiszitek el, hogy mi lesz Tim Burton legújabb filme

|

A 2010-es Alice Csodaországban után újra a Disneyvel dolgozik majd Tim Burton. Sejtelmünk sincs, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

A Disney a Kacsamesék rajzfilmsorozat után egy újabb klasszikus történetének felújítását jelentette be. Az eredetileg 1941-ben bemutatott Dumbo élőszereplős változata egy szempillantás alatt ezerszer érdekesebb lett, amikor bejelentették, hogy Tim Burton rendezi majd a filmet.

Burton és a Disney együttműködéséből már kaptunk egy zseniális filmet 2010-ben, amikor az Alice Csodaországban feldolgozásán dolgoztak együtt. Más kérdés, hogy a Dumbo talán kevésbé hálás alapanyag, és az Alice-ben a szereposztás sem volt akármi. Ettől függetlenül az újabban készülő élőszereplős feldolgozások kifejezetten jól sikerültek (a Demóna például zseniális volt), de Burton rendezése előtt is több lehetősége lesz bizonyítania a Disneynek.

 

Idén és 2016-ban megjelenik majd a Csipkerózsika, a Dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg, és egy új Alice-feldolgozás is. Ezekhez hasonlóan a Dumbo is komoly mennyiségű számítógépes trükkel egészítik majd ki a színészek játékát, az viszont továbbra is kérdéses, hogy mit tudnak majd kihozni egy cirkuszi elefánt történetéből, aki egy nap rájön, hogy az abszurd méretű füleinek hála tud repülni. Na majd meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)