Hirdetés

Dumbó - szinkronosan is megható az új trailer

|

A kis elefánt magyarul is elvarázsol mindenkit.

Hirdetés

A klasszikus Disney rajzfilmeket ugyan nem pótolhatják az élőszereplős feldolgozások, viszont újabb generációkkal ismertethetik és szerettethetik meg ezeket az emlékezetes karaktereket, ahogy tette azt korábban A dzsungel könyve és a Szépség és a szörnyeteg is, de ezzel még nem ért véget a folyamat. Többek között Aladdin és Dumbó is megkapják a maguk adaptációját és mindkettőre már idén jegyet válthatunk majd. Nemrég még Will Smith kék Dzsinnjét csekkolhattuk le, most azonban a kis elefánté a reflektorfény. 

Hirdetés

A CGI-technológiával életre keltett Dumbó mellett olyan hús-vér szereplők szórakoztatnak majd minket, mint Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green és Alan Arkin, őket pedig várhatóan a megszokott szinkronhangjukkal hallhatjuk majd a moziban, legalábbis a film legutóbbi kedvcsinálójának magyar változata erre utal. 

A Dumbó március 28-án kerül a hazai mozikba, az eddigi "korhatár nélkül megtekinthető" besorolást azonban felváltotta a "6 éves kortól" kitétel, de ez nem meglepő, elvégre hiába családi film, mégiscsak egy Tim Burton (Ollókezű Edward, A halott menyasszony, Az Álmosvölgy legendája) rendezésről beszélünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)