Hirdetés

Dupla előzetessel hangolódhatunk a Sárkányok háza 2. évadára

|

Miután kiderült, hogy mikor jön a Trónok harca előzménysorozatának második szezonja, ízelítőt kaptunk az új eseményekből, a videók pedig választás elé állítanak minket.

Hirdetés

Ma több izgalmas dologgal is készült a Warner Bros. Discovery. Egyrészt kiderült, hogy tavasszal nálunk is átáll az HBO Max: az Egyesült Államokban egy ideje már Max néven fut, május 21-től nálunk is ez fog életbe lépni, ráadásul kibővül a Discovery és Eurosport tartalmaival.

Szintén fontos, hogy az "átalakult" szolgáltatás egyik húzócíme a Sárkányok háza 2. évada lesz, a Trónok harca eseményei előtt játszódó produkció június 17-én tér vissza új részekkel, amik továbbra is George R.R. Martin felügyeletével készültek. És ez még nem minden. 

Hirdetés

Az HBO készült egy különlegességgel is a bejelentéshez: a vállalat tartalmakért, drámasorozatokért és filmekért felelős vezetője, Francesca Orsi a Series Mania rendezvényen mutatta be az első "párbajozó" előzeteseket, amik a sorozat két háza, a Targaryen és a Hightower ellentétére épültek. A második évadban ugyanis kettészakad a birodalom: mind a két, Aegon királyért és Rhaenyra királynőért harcoló fél úgy érzi, hogy övé a jogos hely a Vastrónon, az alábbi trailerek pedig ezt hivatottak tükrözni.

Ha a feketékkel, vagyis a Targaryen-házzal szimpatizáltok inkább, akkor ez nektek szól:

Ellenben ha a zöldek, tehát a Hightower-oldal hívogat jobban, erre a lejátszás gombra bökjetek: 

Ti melyik oldalon álltok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)