Hirdetés

Durván elcsúsztatták a Hang nélkül előzményfilmjét

|

A harmadik Hang nélkül filmet még jövőre sem kapjuk meg.

Hirdetés

Egészen elképesztő sikertörténet a Paramount Pictures forgalmazásában 2018-ban megjelent Hang nélkülé, ugyanis John Krasinski poszt-apokaliptikus filmje mindösszesen 17 millió dollárból készült, viszont több mint 340 milliót kaszált globálisan.

Várható volt, hogy a népszerűséget meglovagolják a készítők, így 2020-ban bemutatták a folytatást, amely már visszafogottabban teljesített (55-60 millió dollárból közel 300-at csinált), de még mindig jól muzsikált, szóval nem meglepő, hogy Krasinskiék eljátszottak a filmes univerzum gondolatával, amely folytatást és előzményt is magába foglalna. 

Hirdetés

Eredetileg az előzményként szolgáló A Quiet Place: Day One 2023. szeptember 22-én került volna a mozikba világszerte, azonban a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount alaposan eltolta a spin-off premierjét: csak hat hónappal később, 2024. március 8-án jön. A filmet már nem John Krasinski fogja rendezni, hanem Michael Sarnoski, aki a Nicolas Cage főszereplésével készült Piggel mutatkozott be rendezőként - a Puliwood kritikája alapján pedig kifejezetten jó munkát végzett. A film Krasinski ötlete alapján készül, de sem ő, sem Emily Blunt nem fog benne szerepelni. 

Emellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy lesz Hang nélkül 3 (ami már valóban folytatás lesz, erre viszont csak 2025-ben számíthatnak a rajongók), valamint egy Hang nélkül videojáték is formálódik, amit egy Montréalban székelő stúdió, az iLLOGIKA készít. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)