Hirdetés

Dwayne Johnson kinyilatkoztatta, hogy ki a legjobb Superman színész

|

Mintha életműdíjat adna át neki éppen, olyan beszédet vágott le a Szikla.

Hirdetés

Megírtuk mi is: a Warner teljesen átszervezi a DC-moziverzumot, azaz kreatív főnököket nevez ki, hogy egyengessék a filmek útját. Az egyik az Öngyilkos osztaggal már (legalábbis a kritikusok és a rajongók előtt, a mozipénztáraknál kevésbé) bizonyított James Gunn, a másik megkerülhetetlen tényező pedig a jelek szerint Dwayne Johnson. Érhető: első DC-filmje, a Black Adam hatalmasakat ment a mozikban, és a színész szerint streamingen is, mióta sebtében bemutatták ott is, hogy hálaadáskor bárki nézhesse a szuperhőst otthon is.

A Szikla most autóba ült, és egy kissé fenyegető kameraállásból hatperces kiselőadást tartott a filmekről, pontosabban Superman karakteréről, még pontosabban az egyetlen színészről, aki napjainkban eljátszhatja őt: Henry Cavillről.

Hirdetés

Johnson láthatóan tényleg rajong érte; a videóban többek között elhangzott, hogy:

  • Supermant vissza kell hozni, ez nem is volt kérdés;
  • A stúdiónak nincs mentsége, hogy hanyagolták a karaktert és Cavillt;
  • Nincs más logikus út a DC-moziverzumban, mint Superman köré építeni a történeteket;
  • Teljesen mindegy, miről és kiről szólnak a filmek a végső kérdés mindig ez: "jó, de hol van Superman?"
  • Henry Cavill generációnk legjobb Supermanje;
  • Sőt, nem csak a mienké, hiszen még Christopher Reeve-nél is jobb, akinek egyébként hatalmas tisztelet.

Alighanem nyílt kapukat dönget: az elmúlt hetekben Herny Cavill is beszélt arról, mi fontos neki a karakterben és hogyan változtatná meg azt az eljövendő filmekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)