Hirdetés

Dwayne Johnson köszöni, nem kér a további két Halálos iramban filmből

|

Vin Diesel újabb beszólásai egyáltalán nem javítottak a helyzeten, Dwayne Johnson nem akar a Halálos iramban 10-ben és 11-ben szerepelni.

Hirdetés

Elvileg Dwayne Johnson és Vin Diesel még 2019-ben elásták a csatabárdot, de nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem felhőtlen a viszonyuk, és épp ez lesz az egyik oka annak, hogy The Rock biztosan nem tér vissza a 10. és 11. Halálos iramban filmben.

Most épp azért lángoltak fel a tesztoszterontól fűtött indulatok, mert Diesel nemrégiben azt nyilatkozta, Dwayne Johnson "kemény szeretetet" kapott tőle annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a közös forgatásokon - The Rock ugyebár a 5., 6., 7., és 8. Halálos iramban filmben szerepelt, a kilencedik részt már kihagyta. 

Hirdetés

Ez pedig a jövőben sem fog megváltozni. A színész most épp új filmjét a Dzsungeltúrát promotálja, az egyik ehhez kapcsolódó interjún került szóba a Halálos iramban franchise is. Johnson elmondta, csak nevetni tud Diesel fentebb említett kijelentésén, és bár sok sikert kíván a stábnak, ő biztosan nem fog szerepelni a folytatásokban. 

Emily Bluntnak, Johnson Dzsungeltúra-béli partnerének mindenesetre volt még egy vicces megjegyzése, ő ugyanis hozzátette, hogy istennek hála azért Diesel ott volt, és átsegítette The Rockot a korábbi Halálos iramban filmek forgatásain. Sikerült tehát a szarkazmusmércét is kimaxolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fontos mindenesetre megjegyezni, hogy Dwayne Johnson csak a két további számozott Halálos iramban filmről beszélt, és egyértelműen csak Vin Diesellel van problémája, így az továbbra is elképzelhető, hogy az egyébként nem is rossz Hobbes & Shaw folytatása azért elkészül. A Hobbes & Shaw című spin-offban Jason Statham volt a másik címszereplő Johnson mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)