Hirdetés

Dwayne Johnson viaszszobrot kapott, de erről még az anyja se ismerné fel

|

Valami nagyon félrecsúszott The Rock arcvonásainak megformálásakor a párizsi múzeumba szánt műalkotás elkészítése során.

Hirdetés

Miközben az Atlanti-óceán túloldalán a sikeresség egyik fokmérője, ha egy ismert személy csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán, ideát Európában azt tudjuk ezzel párhuzamba helyezni, ha az illetőről viaszszobrot mintáznak és állítanak ki Madame Tussaud panoptikumában. Persze nem az idén nyílt budapestiben, vagy a világ számos pontján megtalálható Madame Tussauds létesítmények bármelyikében, hanem az eredetiben, aminek 1835 óta ad otthont a brit főváros, London.

A pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson viaszmása is méltó helyére került a patinás múzeumban, ráadásul az alkotóknak hibátlanul sikerült visszaadniuk a sztár milliókat érő mosolyát, senkit sem hibáztatunk, aki első blikkre nem tud különbséget tenni a hús-vér The Rock és viaszszobra között.

Hirdetés

De ahogy a népi bölcsesség is tartja, egy szobor nem szobor, ezért Johnson minden bizonnyal nagyon megörült, amikor tudomást szerzett róla, hogy a már meglévő fél tucat mellé egy újabbat kap, igaz, ezúttal az ugyancsak szép múltra visszatekintő, párizsi Grévin Múzeumban, amely 1882 óta várja tárt karokkal a hírességekről mintázott viaszszobrok szerelmeseit. Az intézmény legfrissebb attrakciója nem más, mint Dwayne Johnson viaszmása, amit Stépahne Barret szobrászművész és Franck Bruno festőművész közel fél év alatt készített el a színészt ábrázoló videók és fényképek alapján. A végeredmény azonban inkább hasonlít a kigyúrt Billy Zane-re vagy A múmia visszatér hírhedt CGI skorpiókirályára.

A műalkotás október 16-ai leleplezéséről beszámoló Euronews azt is megjegyzi, hogy a szobor közönségszavazás eredményeként született meg, amit még 2022 márciusában hirdetett meg a múzeum Grévin Awards néven. A résztvevők olyan hírességek közül választhattak még, mint Ariana Grande, Chris Pratt, Dua Lipa, Elon Musk, Lupita Nyong'o, Margot Robbie, Selena Gomez, Tom Holland és Zendaya, de esélyük sem volt The Rock ellen, akik a voksok 48 százalékát kapta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)