Hirdetés

Egy dologban sajna nem fog felérni a Titkos invázió sorozat az eredeti képregényhez

|

Nemcsak ahhoz, de a Végjátékhoz sem. Kevin Feige a Samuel L. Jacksont és Ben Mendelsohnt visszahozó sorozatukról mesélt egy picit.

Hirdetés

Kevin Feige a decemberben bejelentett Secret Invasion című Disney+-sorozatról azt mondta: karakterek számában nem fogja felülmúlni az eredeti képregényfolyamot - már csak azért sem, mert abban eleve többen fordultak meg, mint magában a Végjátékban.

A Marvel Studios atyaúristene a Comic Booknak adott interjújában úgy fogalmazott: a készülő széria sokkal inkább Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn saját show-ja, illetve a nálunk Titkos invázió címmel elérhető crossoverből a paranoiát meg a fordulatokat kívánják képernyőre vinni, semmint a Végjátékban látottaknál is több karaktert összezsúfolni.

Hirdetés

A Titkos invázió a kiadó egyik legmasszívabb történetfolyama, benne pedig a Földünket megszálló, alakváltó skrullok jóvoltából tényleg egy rakat hős meg azok álcája megfordul. A Marvel Moziverzum a Marvel Kapitánnyal vezette fel az előbb említett fajt a mozivásznakra, ám a Pókember: Idegenben legeslegvégén már jóval több utalást tettek Földön való jelenlétükre, igaz, akkor még nem gondoltuk volna, hogy ezt a grandiózus történetet később a Disney+-on, sorozat formájában fogják elmesélni.

A Secret Invasionön túl természetesen más MCU-sorozatok is készülnek, sőt, az első közülük, a WandaVision most pénteken fog elrajtolni a streamingszolgáltatón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)