Hirdetés

Egy eddig nem látott karakter lehet Ahsoka társa a Disney+ új Star Wars sorozatában

|

A Tűzgyűrű: Lázadás színésznője követi majd Rosario Dawsont az intergalaktikus kalandokba.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Disney leszerződtette Ivanna Sakhnót a készülő Ahsoka sorozathoz. Sakhno korábban olyan filmekben bukkant fel, mint A kém, aki dobott engem és a Tűzgyűrű: Lázadás, így sokaknak ismerős lehet majd.

A szerepéről viszonylag keveset tudunk, mivel a Deadline szerint egy még nem ismert karaktert alakít majd. Az oldal megpróbált puhatolózni a Disneynél és a Lucasfilmnél, de azok nem voltak hajlandóak kommentálni az értesüléseket.

Hirdetés

Ezért egyelőre ne vegyük készpénznek, hogy az Ukrajnában született színésznő csatlakozik Rosario Dawsonhoz és Natasha Liu Bordizzóhoz Dave Filoni sztorijában. A kérdés már csak az, hogy ki fogja majd megformálni a titokzatos Riz nevű karaktert, akit elvileg egy 20-as éveiben járó férfi színészre szabtak, és aki egy megtépázott, magányos farkas típusú szereplő lesz.

Az Ahsoka széria még nem kapott premierdátumot, de 2023 előtt nem is érdemes nagyon számítani rá. Előbb még várnak ránk az Obi-Wan Kenobi és az Andor sorozatok epizódja, nem beszélve a 2021-et búcsúztató The Book of Boba Fettről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)