Hirdetés

Egy ismert zenész azért nem játszhat többet a GTA V RP módjával, mert részt vesz a GTA VI munkálataiban

|

T-Pain jó ideje pörgeti a Grand Theft Auto Online-t az egyik legnépszerűbb RP-szerveren, de most muszáj szünetet tartania.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy tavaly decemberben végre kiadták az első előzetesét, továbbra is nagy a titkolózás a Grand Theft Auto VI körül. A Rockstar Games a tervek szerint 2025-ben megjelenő, a csapatot ismerve jó eséllyel 2026-ra csúszó játékáról még jó ideig csak pletykákból, elszólásokból tudhatunk meg mindenféléket, a játékosok pedig természetesen minden elejtett félmondatra ki vannak élezve.

A legtöbbek számára minden bizonnyal a 2007-es, Flo Ridával közös Low című száma miatt ismerős T-Pain nagy játékos, köztudott volt, hogy legalább 2021 óta a NoPixel szerveren RP-zett (úgy játszott, hogy beleélte magát a karaktere szerepébe), ám abba kellett hagynia a játékot - egy a közösségi médiában keringő videó szerint azért, mert a GTA VI-on dolgozik.

Hirdetés

"Fent voltam a NoPixelen, aztán elkezdtem a GTA VI-on dolgozni, és azt mondták, nem RP-zhetek, mert az szembemegy azzal, hogy... volt egy nagy beszédük, hogy »Mi lenne, ha valaki fogná az albumod és újrarögzítené, és azt többen hallgatnák«, én meg úgy voltam, hogy »Hát ezt értem, de jól éreztem magam. Jól van, legyen«."

- mondta egy rajongójának válaszolva. Ez alapján a Rockstar nem örül annak, hogy az RP-zés mennyire népszerű lett, és jobban értékelné, ha mindenki visszamenne inkább az alap GTA Online-hoz - ez nem annyira meglepő azért.

Elmesélte azt is, hogy kiakadt, miután a Rockstar bekebelezte a FiveM és a RedM fejlesztőcsapatát, akik pont RP-modokkal foglalkoztak korábban. Remélhetőleg az összeolvadás eredményeképp az új GTA Online sokkal jobb, változatosabb, szabadabb lesz, mint a mostani.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)