Hirdetés

Egy jó hírünk mindenképpen van a Rick és Morty 7. évada kapcsán

|

Azt még mindig nehéz elképzelni, milyen lesz az élet Justin Roiland nélkül, de úgy fest, más miatt legalább már nem kell aggódnunk.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be nektek arról, hogy az Egyesült Államokban október 15-én, itthon az HBO Maxon lesz látható a Rick és Morty 7. évad első része egy nappal később, október 16-án. Az előző évadok kissé zilált ütemezése miatt sokan aggódtak amiatt, hogy most is sokat kell majd várni egyes részekre, vagy meg lesz törve az évad, de szerencsére abban már biztosak lehetünk, hogy erről szó sincs.

A Rick és Morty október 15-i premierjétől kezdve hetente fog új epizódokat mutatni, egyelőre nem terveznek szünetet az alkotók. Az aggodalom nem alaptalan, ugyanis az Adult Swim kultikus sorozatának mindig is kissé hektikus volt a megjelenési ütemterve. A harmadik évadban a sorozat híresen április bolondok napján dobta le a "The Rickshank Rickdemption" című részt, miután a 2. és 3. évad között közel két év késés volt. Az évad többi része csak később, júliusban mutatkozott be. Aztán a 4. évadban a sorozat első öt epizódja és az utolsó öt epizódja között több hónapos különbség volt, de még az 5. évadban is tartottak egy hónapos szünetet a 8. és 9. epizód között.

Hirdetés

Most az alkotók megosztották az epizódok címeit, és a várható megjelenési dátumot, ez alapján nincs para:

  • Episode 1, "How Poopy Got His Poop Back": Október 15
  • Episode 2, "The Jerrick Trap": Október 22.
  • Episode 3, "Air Force Wong": Október 29.
  • Episode 4, "That's Amorte": November 5.
  • Episode 5, "Unmortricken": November 12.
  • Episode 6, "Rickfending Your Mort": November 19.
  • Episode 7, "Wet Kuat Amortican Summer": November 26.
  • Episode 8, "Rise of the Numbericons: The Movie": December 3.
  • Episode 9, "Mort: Ragnarick": December 10.
  • Episode 10, "Fear No Mort": December 17.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hetedik évad lesz az első, amelyik sorozat társalkotója, Justin Roiland nélkül kerül adásba. Az NBC News 2023 januárjában hozta felszínre, hogy Roiland ellen még 2020-ban vádat emeltek családon belüli erőszak miatt  a kaliforniai Orange megyében. Roiland tagadta ezeket az állításokat, és az ellene felhozott vádakat később ejtették. Ettől függetlenül az Adult Swim megszakította a kapcsolatot az alkotóval, ahogy a Hulu és a 20th Television Animation - a "Solar Opposites" és a "Koala Man" mögött álló streaming-szolgáltató és stúdió -, illetve a Squanch Games, a Roiland által alapított játékcég is. 

Mivel a Solar Opposites sorozatban Dan Stevens vette át Roiland feladatait, erős a tippünk, hogy itt is őt hallhatjuk viszont, a magyar szinkron rajongóinak természetesen nem lesz semmi változás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)