Hirdetés

Egy közkedvelt rendező hozhatja tető alá a következő Bosszúállók filmet

|

A Marvel Studios állítólag egy olyan veteránnal helyettesítené a Bosszúállók: Kang-dinasztia lelépett rendezőjét, aki már az MCU-ból is kivette a részét.

Hirdetés

Jelenleg nem áll a helyzet magaslatán a Marvel Studios. A Marvelek az MCU leggyengébb nyitását produkálta, a Kangot megformáló Jonathan Majors pedig komoly bírósági üggyel néz szembe (miközben az egész multiverzumos sagát az ő karakterére építették fel), a Shang-Chi filmet készítő Destin Daniel Cretton pedig felállt a Bosszúállók: A Kang-dinasztia rendezői székéből (de a Marveltől nem). Ha mindehhez hozzáadjuk a Variety belsős források alapján lehozott baljóslatú cikkét, amely szerint Kevin Feige-ék tanácstalanok a hogyan továbbal kapcsolatban, és visszahoznák akár Robert Downey Jr. Vasemberét is (ezt Feige cáfolta), akkor láthatjuk, hogy baj van. 

A jelenlegi tervek szerint a következő Bosszúállók film csak 2026 májusában fog a mozikba kerülni, amit egy évvel később a Bosszúállók: Titkos háború követ majd, szóval van még idő újratervezni. 

Hirdetés

A helyzetet egy igazi hollywoodi veterán mentheti meg: a sokszor megbízható tippeket is szállító Daniel Richtman (DanielRPK) Twitteren/X-en számolt be róla, hogy forrásai szerint Sam Raimi az első számú jelölt a Marvel Studiosnál arra, hogy megrendezze mindkét Bosszúállók-filmet. Raimi számára nem új élmény Marvel alapanyagból dolgozni, hiszen készített már egy Pókember-trilógiát a Sony Picturesszel, míg az MCU-t a Doctor Strange az őrület multiverzumábannal gazdagította. 

Természetesen ez még csak pletyka, és az is lehet, hogy Raimi nem kér a feladatból, ugyanakkor a tapasztalatai alapján remek választás lenne az elvileg forgatókönyvírók nélkül maradt Bosszúállók-filmekhez: állítólag mind Jeff Loveness (Jimmy Kimmel Live!, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia), mind Michael Waldron (Rick és Morty, Loki) távoztak a fedélzetről. 

Ti örülnétek Raimi bevonásának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)