Hirdetés

Egy k-pop énekesnek bocsánatot kellett kérnie a rajongóktól, mert kiderült, hogy van pasija

|

A k-pop iparnak csodálatos albumokat, koncerteket és videókat köszönhetünk, de mindezt nevetséges botrányok és összetört életek övezik.

Hirdetés

Oka van annak, hogy k-pop iparban sem a női, sem a férfi csapatok tagjai nem szoktak párkapcsolataikról beszélni. Ez gyakorlatilag tabu a műfajban, mivel a rajongók kevésbé hajlamosak paraszociális kapcsolatba képzelni magukat az illetővel, és a plátói szerelem menten szertefoszlik, ha megtudják, hogy kedvencüknek párja van.

Itt jön be a képbe Yu Ji-min, művésznevén Karina, a 2020-ban debütált Aespa lánycsapat 23 éves énekese, akiről kiderült, hogy együtt van Lee Jae-wookkal, egy 25 éves színésszel. Ahogy várni lehetett, erre a hírre a hölgy rajongói eldobták az agyukat.

Hirdetés

Nemrég teherautó parkolt le az énekesnőt képviselő ügynökség székháza elé, amelyen elektronikus hirdetőoszlop adta ország-világ tudtára az őt bálványozó rajongók csalódottságát, méghozzá egyetlen kérdést felvillantva:

"Nem elég a szeretet, amit a rajongóidtól kaptál?"

Karina ezek után kénytelen volt bocsánatot kérni. Az Instagram onközzétett egy kézzel írt levelet, amiben megígérte, hogy a jövőben az érettebb és szorgalmasabb oldalát fogja mutatni, és hogy begyógyítja majd az általa okozott sebeket.

A k-pop ipar előadói hosszú évekig edzenek és gyakorolnak azért, hogy egy ügynökség felvegye őket, és sztárt csináljon belőlük. A csillogásnak nagyon komoly ára van, mind pénzügyileg, mind emocionálisan, mind fizikálisan. Karina érthetően nem szeretné, ha minden munkája kárba veszne, pláne nem akkor, amikor az Aespa épp a csúcsát éli.

A csapat tavalyi lemeze, a My World megdöntötte az első napos eladási rekordot a női csapatok által összerakott k-pop albumok kategóriájában.

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)