Hirdetés

Egy krimiért vesznek meg a magyarok a Netflixen, és újra rákattantak a Squid Game-re is

|

Friss sorozatok mellett minden idők egyik legsikeresebb dél-koreai produkcióját falják most a hazai Netflix-előfizetők.

Hirdetés

Vészesen közeledik az év vége, és ezzel együtt az ünnepi szezon, ami a lineáris televíziózás világában tradicionálisan azzal jár, hogy karácsonyi témájú családi vagy romantikus alkotások özönlik el a képernyőt. A streamingplatformokon, ahol az előfizető maga választhatja ki, hogy mikor és mit nézzen, elvben adott a lehetőség, hogy távol tartsuk magunkat a ho-ho-hózó Mikulástól, a karácsony szellemétől, a fagyöngy alatti csóktól és a gyanútlan betörőket terrorizáló gyerekektől. Sokan mégsem élnek vele, hanem úsznak a szirupos árral, így nem csoda, hogy az algoritmus is egyre többet ajánl a témába vágó alkotások közül.

Ami a legnagyobb streamingszolgáltatót, a Netflixet illeti, a filmes szekció már elesett, sorozatfronton ellenben még nem dominál a karácsony, épp hogy csak betette a lábát az ajtón. Mindazonáltal nem lepődnénk meg, ha a pillanatnyilag a 7. helyen tanyázó Utálatos karácsony rövidesen előkelőbb pozícióban találná magát.

Hirdetés

Egy hét alatt látványosan átrendeződött a netflixes sorozatok toplistája, a nézettségi verseny legutóbbi győztese, A korona 6. évada már a dobogóra sem fért fel. Nem úgy a Becsületkódex, amely mindössze egyetlen helyet rontva a bronzérmet szerezte meg. Az élen viszont meglepetésre nem a Nyerd meg az életed: A kihívás végzett (legalább azzal vigasztalódhat Hwang Dong-hyuk, hogy a vetélkedő hatására ismételten megnőtt az érdeklődés a sorozata iránt), hanem egy svéd bűnügyi drámasorozat, a Látszólag normális. Az M.T. Edvardsson azonos című bestsellere nyomán készült hatepizódos miniben egy első blikkre tökéletesnek tűnő család élete darabokra hullik, miután a köztiszteletben álló szülők (az apa lelkipásztor, az anya ügyész) lányát gyilkossággal vádolják, és kiderül, hogy milyen borzalmas tettekre képesek egymás védelmében.

Ezeket a sorozatokat nézik most a magyar Netflix-előfizetők:

  1. Látszólag normális
  2. Nyerd meg az életed: A kihívás
  3. Becsületkódex
  4. A korona 6. évad
  5. Láthatatlan fény
  6. Az elragadó démon
  7. Utálatos karácsony
  8. Nyerd meg az életed
  9. A kék szemű szamuráj
  10. My Little Pony: Hagyj nyomot magad után 6. évad
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)