Hirdetés

Egy LEGO-készlet több fontos titkot is elárulhatott a Pókember: Nincs hazaút kapcsán

|

Látszólag megerősítést nyert például egy fontos MCU-s crossover.

Hirdetés

Nem lenne túlságosan meglepő, ha kiderülne, hogy sok MCU-rajongó jelenleg a Pókember: Nincs hazaút premierjét vagy első előzetesét várja a legjobban, hiszen nagy rá az esély, hogy ebben a filmben a hálószövő szuperhős korábbi megformálói is szerephez jutnak, ami egyértelműen egy ütős crossover lenne.

Talán hamarosan hivatalosan is fény derül arra, miféle izgalmakat tartogat számunkra az elvileg idén debütáló alkotás, ám időközben felbukkant egy LEGO-készlet, ami talán már le is lőtt néhány dolgot.

Hirdetés

A LEGO oldalán ugyanis megjelent a Spider-Man at the Sanctum Workshop elnevezésű szett, amit a jelek szerint az új film kapcsán dob majd piacra a dán játékgyártó. A 355 darabos, 14 990 forintba kerülő, október elsején megjelenő csomag tartalmaz négy figurát is, egészen pontosan Pókembert, MJ-t, Doctor Strange-et, illetve Wongot, ez alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy ezek a karaktereknek bizony a mozivásznon is lesznek közös jeleneteik. Egyébként már korábban is pedzegették azt, hogy a hálószövő következő filmjében feltűnik majd Benedict Cumberbatch varázslója.

A crossover mellett a készlet másik érdekessége Pókember megjelenése, aki a figura alapján bizony egy fekete-vörös-arany szerkóban (is) feszít majd a filmben. Az öltözék egyébként némileg hasonlít a Bosszúállók: Végtelen háború cselekménye során látott jelmezre.

Habár lehet, hogy a LEGO-nak hála picit okosabbak lettünk a folytatást illetően, de a készletet látva sokan valószínűleg csak még jobban várják már az első előzetest, és persze magát a filmet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti is közéjük tartoztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)