Hirdetés

Egy magányos játékkritikusról szól majd a Ubisoft új romantikus vígjátéka

|

A Ubisoft filmes divíziójának saját ösztöndíjprogramja keretében valósulhat meg a forgatókönyv.

Hirdetés

A Ubisoft kifejezetten női, nembináris, transznemű és gendervariáns jelölteknek szóló filmes és tévés ösztöndíjprogramjának keretein belül, saját nagyjátékfilmes ötletből írhat forgatókönyvet Annabel Seymour, jelentette be szerdán a cég.

A Replay munkacímen futó projekt műfaja romantikus vígjáték, főhőse pedig egy női videojátékkritikus, akinek nincs szerencséje a szerelemben, így hát konkrétan videojátékszerűen verekszi át magát saját randevúin.

Hirdetés

Közleményében Seymour azt ígéri, történetével nemcsak a játékosok, de bárki képes lesz rezonálni, míg a Ubisoft filmfejlesztésért felelős igazgatója, Margaret Boykin szerint "Annabel az egyik legviccesebb ember", akivel valaha találkozott, ötlete pedig kiválóan házasítja a romkomot mint műfajt a játékvilággal.

Ugyanez az ösztöndíjprogram karolta fel a többjátékos VR-címből adaptált Werewolves Withint is: Mishna Wolff forgatókönyvéből tényleg el is készült a film, a horror-vígjátékot nyáron debütáltatják mozikban és VOD-n is.

A Ubisoft filmes és tévés divíziójának korábbi munkássága olyan címekben merül ki, mint például a Michael Fassbender főszereplésével készült, gyatra fogadtatásban részesített, 2016-os Assassin's Creed vagy a Rayman Raving Rabbids által ránk szabadított nyulak saját sorozata. Jelenleg olyan mozgóképes projektek vannak készülőben a kiadónál, mint egy újabb Assassin's Creed-adaptáció, ami immáron netflixes sorozatként készül, vagy a The Division filmváltozata, a főszerepben Jake Gyllenhaallal és Jessica Chastainnel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)