Hirdetés

Egy másik streamingszolgáltató mentette meg a Disney által kukázott fantasy sorozatot

|

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült Weird Al film után újabb nagy durranással készül egy kisebb streamingplatform.

Hirdetés

Augusztus végén számoltunk be a Disney furcsa döntéséről, miszerint hiába van szinte kész, mégsem kerül bemutatásra egy ígéretes új sorozat a Disney+-on. Az említett projekt Tony DiTerlizzi és Holly Black regénysorozatának, a Spiderwick krónikáknak a nyolcrészes adaptációja, amelynek az összes jelenetét leforgatták már 2022 szeptembere és 2023 eleje között, a Disney mégis lemondott róla. 

Szerencsére mivel a Paramount Television Studios felelt a gyártásért, ők próbáltak új vevőt találni, és meglepő módon nem a házon belüli Paramount+ lett a befutó, hanem egy másik szolgáltatás. 

Hirdetés

A széria új otthona a Roku Channel lesz: az a platform, ahol a bevezetőben említett Weird: The Al Yankovic Story is debütált Daniel Radcliffe főszereplésével, de a Roku Original produkciók között olyan projektek is helyet kaptak többek között, mint a Kevin Hart nevével fémjelzett Die Hart 2. Ezek közé fog tartozni a The Spiderwick Chronicles sorozat is, 2024 elejétől erősítheti majd a Roku felhozatalát. Nicole Clemens, a Paramount Television Studios elnöke elmondta: 

"Nagyon örülünk, hogy a The Spiderwick Chronicle új otthonra talált, és szeretnénk megköszönni a The Roku Channel szenvedélyes partnerségét. Showrunnerünk, Aron Eli Coleite egy gyönyörű sorozatot alkotott, tele azzal a varázslattal, ami a könyveket olyannyira szeretetté tette, és alig várjuk, hogy a nézők megismerjék ezeket a csodálatos karaktereket"."

Aron Eli Coleite korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Locke & Key, a Napkelte, a Star Trek: Discovery és a Hősök, a széria első két epizódját pedig az a Kat Coiro rendezte, aki jegyez néhány epizódot sok más mellett a Felhőtlen Philadelphiából és az Amazon: Ügyvédből is. A főbb szerepekben többek között Hunter Dillont (Holly Hobbie, Az ördögűző), Alyvia Alyn Lindet (Chucky, Nyughatatlan fiatalok), Jack Dylan Grazert (Az 1-2, Shazam! 1-2), Joy Bryantet (Életfogytig ügyvéd, Nagypályások) és Christian Slatert (Mr. Robot, Aljas John) láthatjuk majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)