Hirdetés

Egy meglepő karakterből akar A-listás hőst csinálni a Marvel

|

Az élőszereplős szériák szerelmesei régi ismerősként fogják viszontlátni a Marvel képregények új sztárját.

Hirdetés

A Marvel képregényes részlege hamarosan útnak indítja legújabb szériáját, aminek főszereplője nem más, mint Hellcat. A netflixes Jessica Jones sorozatban David Tennant kiejtésével elménkbe égett "Patsy Walker "név hosszú évtizedek óta bukkan fel a képregények oldalain, szóval messze nem egy újoncról van szó.

Patsy először a '40-es években szerepelt a Timely Comics (gyakorlatilag a Marvel elődje) kiadványainak oldalain, ahol egy romantikus széria főszereplője volt. A '70-es évek elején aztán Patsyből szuperhős lett Hellcat néven, és a karakter azóta már olyan nagy kutyákkal lóg együtt, mint mondjuk Vasember.

Hirdetés

Tony és Patsy meglehetősen sok időt töltöttek együtt mostanában a Vasember képregények oldalain, de azok írója, Christopher Cantwell hamarosan saját füzeteket is ad majd Hellcatnek Alex Lins segítségével.

A sztori szerint Patsy beköltözik régi otthonába, ahol a hősnőt anyjának szelleme kísérti. A karakter aztán összetűzésbe keveredik mind a helyi rendőrökkel, mind a természetfeletti erőknek parancsoló Sleepwalkerekkel. A konfliktusba Hellcat expasija, Daimon Hellstorm is becsatlakozik majd, hogy tovább keverje a drámát a limitált szériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)