Hirdetés

Egy megosztó karakter már biztosan nem lesz benne az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

A színész a közösségi médiában köszönte meg az érdeklődést, és közölte a szomorú hírt.

Hirdetés

Tegnap jelentették be az Obi-Wan Kenobi sorozat szereplőgárdáját, a stábban pedig Ewan McGregor és Hayden Christensen mellett más ismerős arcok is helyet kaptak, mint például Joel Edgerton és Bonnie Piesse, akik Owen és Beru Larsot alakították a Star Wars: A Sith-ek bosszújában.

Valaki azonban már biztosan nem lesz benne a szériában, hiába szeretnék sokan. 

Hirdetés

Ahmed Best korábban Jar Jar Binkset alakította az előzménytrilógiában, aki igencsak megosztotta a rajongókat, még mi is beszámoltunk róla pár éve, hogy majdnem öngyilkos lett a zaklatások és fenyegetések miatt. Azóta fordult a kocka, Twitteren sokan érdeklődtek lelkesen a színésznél, hogy visszatér-e Jar Jarként az Obi-Wan sorozatban, Best pedig megköszönte a szeretetet és érdeklődést, de kijelentette, hogy bármennyire is szeretné, nem lesz benne a produkcióban.

Ennek ellenére Best gratulált a kollégáinak és elmondta, alig várja már, hogy ezeket a csodálatos művészeket a képernyőn láthassa. A színész egyébként Jar Jar hanyagolásával sem került ki a messzi-messzi galaxis bűvköréből, ugyanis a Jedi lovagok erőpróbájára épülő tévés vetélkedőben, a Star Wars: Jedi Temple Challenge-ben ő mentorálja a versenyzőket Kelleran Beq mesterként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)