Hirdetés

Egy most bemutatott figura a Doctor Strange 2 egy új karakteréről árulkodik

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rengeteg karaktert fog felvonultatni, de erre a szereplőre nem számítottunk.

Hirdetés

Jönnek az új Marvel filmek, a hype-ból pedig a Funko is kiveszi a részét. Kedden kiadták az új figurasorozatukat a Doctor Strange az őrület multiverzumában alapján, de a nagyfejű műanyagbabák között egy teljesen új karakter is volt.

A csak Sara névvel megjelölt dobozban egy olyan szereplő pihen, akit eddig egyik trailerben vagy játékvonalban sem láthattunk. A Funko tud valamit, amit mi nem, de azért így sem vagyunk teljesen sötétben.

Hirdetés

A Marvel képregények világában két karakter is van, aki megfelelhet ennek az elnevezésnek. A legnépszerűbb tipp Sara Wolfe, aki a füzetekben Strange titkárnője és Wong barátnője volt. Wolfe maga nem volt a mágia mestere, de nem volt számára teljesen idegen a varázslás, mivel dédnagypapája sámánként tevékenykedett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A másik lehetőség Baroness Sara Mordo, aki Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor) édesanyja.

Mivel Mordo a trailerek alapján komoly szerepet kap a filmben, nincs kizárva, hogy édesanyja is felbukkan a multiverzumos kalandban. Akárhogy is, 2022. május 6-án megkapjuk majd a válaszainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)